Månedens kandidat: Wiggo Berggren

Mann med kort mørkt hår, solbriller og sort t-skjorte som sitter ute i hagen

Hva er vel bedre enn å møte nye kvalifiserte mennesker når du har noen late dager i solen?

Wiggo er en person med godt humør og glimt i øyet. Sentralt bosatt på Lillestrøm med kort vei inn til hovedstaden.

Han er på utkikk etter en jobb innen IT drift og support hvor han kan jobbe med og for mennesker. Han ble tidligere headhuntet til stor leverandør, bygde opp kundeservice og ble sendt til å holde kurs for blant annet Telenor Support.

Berggren har hatt mange og varierte rolle innenfor IT;

arbeidet med support, kundebehandling, produkt testing/godkjenning, løsningsdesign og har deltatt og ledet prosjekter. I tillegg har Berggren utviklet systemprosess-rutiner slik

at kundene i større grad kunne løse problemer selv og holdt kurs som en del av veiledningen.

Som et dedikert struktur-menneske er Wiggo også opptatt av å systematisere hverdagen på fritiden. Han er medlem av styret i boligsameiet og medlem i styret til Oslo Handicap Idrettslag – OHIL, for å nevne noen. Som arbeidsleder for sine assistenter får han sydd sammen hverdagen på en god måte. Det gir anledning til å ha et aktivt liv, der både behov for arbeid, hvile, trening og sosialt samvær går hånd i hånd.

Drømmejobben er å jobbe med og for mennesker. I tillegg er det viktig at jobben er utfordrende og utviklende – slik at det er noe å strekke seg etter. Engasjement og gjennomføringsevne er en viktig drivkraft både i privat og profesjonelt.

Ønsker du å sette Wiggo i arbeid eller ser du etter annen kompetanse?

Ta kontakt med oss i InClue ved daglig leder Tor Andreas Bremnes for en uforpliktende samtale om våre samarbeidsprosjekt

WordPress.com.